06 16 280 467     info@kraanlijn.nl

Personal Branding – over authentiek zaken doen

Marketing is presenteren. Sales is overtuigen. Branding is beïnvloeden.  In het boek ‘Personal Branding’ van Hubert Rampersad, tref je een denkraam aan over personal en corporate branding. Hubert stelt dat mensen zaken...

Online profileren doe je zo

Door je online goed te profileren wordt je sneller gevonden en trek je juist die klanten aan die ook goed bij jou als ondernemer passen. Waar moet je aan denken bij 'online profilering'?
mailchimp nieuwsbrief maken

E-mailings met MailChimp

Emailnieuwsbrieven zijn met MailChimp gemakkelijk op te zetten en vorm te geven. Als je niet meer dan 2000 ontvangers hebt, is het zelfs gratis, daarboven betaal je een bedrag per maand.

Meer likes op Facebook (deel 1)

Hoeveel zoekresultaten krijg je als je op Google intypt ‘meer likes facebook’? Juist. Meer dan 10 pagina’s. Kraanlijn 2.0 gaat graag de diepte in en las ze (bijna) allemaal. Hier de beste tips (deel 1) voor je op een rij.

Hoog in Google komen?

Hoog scoren in Google? Dat is niet in 1 dag geregeld, maar er kan wel aan gewerkt worden. Dat noemt men SEO: search engine optimization of met een mooi Nederlands woord: zoekmachineoptimalisatie. Google Adwords is uiteraard ook een...